icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 19 september 2013

Beethove Utrecht: Ontwikkelingen nieuwbouwproject

Afgelopen periode zijn er een aantal ontwikkelingen geweest omtrent het nieuwbouwproject Beethove te Utrecht. Zo is op 17 juli een positieve uitspraak van de Raad van State geweest en is er een onherroepelijke bouwvergunning voor het project. Verder zijn door de gemeente Utrecht de sloopwerkzaamheden van de bestaande school inmiddels afgerond en is de grond bouwrijp.

Utrecht Handelstraat_007

Nieuwe (tuin)variant

Ook is er een nieuwe variant gemaakt op het type Herenhuis. Deze nieuwe (tuin)variant sluit beter aan op de vraag uit de markt. De VON prijs is hierdoor een stuk aantrekkelijker geworden. De eerste woning van dit type is inmiddels verkocht en op drie woningen is een optie genomen.

 

Voor meer informatie en de definitieve verkoopstukken verwijzen wij u naar de verkopende makelaar Lauteslager (030-231 51 86). U kunt zich ook laten informeren over de mogelijkheden bij de langste ontbijttafel ooit.

 

In Oog in Al, op zondag 22 september om 10.30 uur zitten circa twaalfhonderd wijkbewoners uit Oog in Al aan de langste ontbijttafel van Europa!

 

Beethove sponsort dit initiatief en nodigt iedereen uit om komende zaterdag of zondag langs te komen in het verkoopcentrum aan de Handelstraat 63 Oog in Al.