icon-arrow-right
HomeNieuws Beethove Utrecht: Officiële start bouw

Beethove Utrecht: Officiële start bouw

Actueel

Op woensdagmiddag 11 december heeft wethouder Isabella samen met de toekomstige bewoners door het slaan van de "symbolische" damwand het startsein gegeven voor de bouw van 14 nieuwe woningen en een supermarkt. Ondanks de kou waren er veel belangstellende aanwezig. Niet alleen de nieuwe bewoners waren benieuwd, maar ook veel huidige bewoners uit de wijk Oog in Al te Utrecht waren geïnteresseerd.

Onder het genot van warme chocolademelk met slagroom, glühwein, oliebollen, appelflappen en een knus/warm vuurtje uit de vuurkorven luisterde de belangstellende aandachtig naar het verhaal van wethouder Isabella en Egbert van den Bergh (directeur Bébouw Midreth). Wethouder Isabella benadrukte dat Utrecht samen met Amsterdam, de enige steden zijn waar er meer vraag is dan aanbod, met betrekking tot de woningmarkt en was verheugd te horen dat alle woningen van het plan zijn verkocht. Ook Egbert van den Bergh was verheugd dat het plan doorgang heeft kunnen vinden ondanks de moeilijke woningmarkt, ook bedankte hij mede-initiatiefnemer Konincks voor de samenwerking.

 

Na de toespraken hebben wethouder Isabella en een toekomstige bewoner de damwand geslagen, een heugelijk moment voor de betrokkenen. Na het slaan van de damwand zorgde Fons Pompe (directeur Bébouw Midreth) voor de toost, door zijn glas champagne te heffen op een voorspoedige bouw.

Fotograaf: Peter Markesteijn

Projecten

Alle projecten

Nieuws

Meer nieuws

Beethove Utrecht: Begane grondvloer uniek project is gestort

Afgelopen vrijdag, 11 juli 2014 is in het project Beethove in de wijk Oog in Al te Utrecht de begane grondvloer gestort. Om...

Beethove Utrecht: Damwandkuip en heiwerk gerealiseerd

Eind november is Bébouw Midreth gestart met de bouw van 14 woningen, een supermarkt en een parkeerkelder,...

Beethove Utrecht: Sloopwerkzaamheden schoolgebouw zijn gestart

Gemeente Utrecht is begonnen met de sloopwerkzaamheden van het scholengebouw Wim Sonneveld in de Utrechtse wijk Oog in Al....

+