icon-arrow-right
HomeNieuws Beethove Utrecht: Begane grondvloer uniek project is gestort

Beethove Utrecht: Begane grondvloer uniek project is gestort

Actueel

Afgelopen vrijdag, 11 juli 2014 is in het project Beethove in de wijk Oog in Al te Utrecht de begane grondvloer gestort.

Om 5 uur ‘s morgens werd begonnen met het afzetten van de weg, zodat al het verkeer in goede banen geleid kon worden. Deze handeling was van groot belang vanwege de naastgelegen school, op deze manier konden alle kinderen veilig naar school.

Vervolgens kon de betonpomp opgezet worden om een kleine 800 kubieke meter beton te storten. Omdat het project zich in relatief smalle straatjes bevindt, moest de aanvoer door kleinere betonwagens verwezenlijkt worden, waardoor er wel tachtig keer aanvoer nodig was.

                 

Door het warme weer, moest de vloer al vroeg nat gespoten worden met water, om een goede kwaliteit beton te verkrijgen. Aan het einde van de dag was de klus geklaard. Een mooi moment, de kelder is afgerond voor de bouwvakvakantie, na de zomer kan begonnen worden met de bouw van de woningen en supermarkt.

Fotograaf: Peter Markesteijn

 

Projecten

Alle projecten

Nieuws

Meer nieuws

Beethove Utrecht: Keldervloer gestort en gevlinderd

Gisteren is in project Beethove in de wijk Oog in Al in Utrecht de keldervloer van de parkeergarage gestort en gevlinderd....

Beethove Utrecht: Officiële start bouw

Op woensdagmiddag 11 december heeft wethouder Isabella samen met de toekomstige bewoners door het slaan van de "symbolische"...

+