icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 12 mei 2011

Bébouw Midreth verhuist naar Mijdrecht

Woerden, 12 mei 2011 - Bouwbedrijf Bébouw Midreth vestigt zich vanaf maandag 16 mei in het voormalige kantoor van Midreth in Mijdrecht.

Fons & Egbert_001
Directieleden Fons Pompe en Egbert van den Bergh voor het nieuwe pand van Bebouw Midreth in Mijdrecht.

VolkerWessels onderneming Bébouw heeft in februari jl. vijfendertig medewerkers overgenomen van het bedrijf Midreth dat eerder dit jaar failliet ging. Vanaf dit moment opereert het bedrijf onder de naam Bébouw Midreth. Nu gaan zij zich ook huisvesten in het voormalig kantoor van Midreth te Mijdrecht. Directieleden van Bébouw Midreth zijn Egbert van den Bergh en Fons Pompe.

 

Van den Bergh: "De nieuwe huisvesting voorziet letterlijk en figuurlijk in onze plannen voor de toekomst om een verdere groei te realiseren. In het ruimere kantoor in Mijdrecht zullen wij nog beter in staat zijn om de klanten in onze regio goed van dienst te zijn."

Het van oorsprong Woerdens bedrijf is voortdurend op zoek naar vernieuwing. Zo werd Bébouw begin dit jaar door de Ondernemers Kring Woerden uitgeroepen tot Onderneming van het Jaar. Deze prijs is toegekend omdat Bébouw zich in tijden van economische tegenwind innovatief onderscheidt en maatschappelijk betrokken ondernemen hoog in het vaandel heeft staan.

 

Bébouw Midreth heeft diverse projecten overgenomen van het voormalige Midreth, waaronder de afbouw van het Stedelijk Museum in Amsterdam.

 

De nieuwe gegevens van Bébouw Midreth:

Groot Mijdrechtstraat 11
3641 RV Mijdrecht

 

Postbus 196

3640 AD Mijdrecht

 

T: 0297 760100
F: 0297 760199
E: info@bebouw.nl