icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 08 november 2018

Bébouw Midreth gestart met de bouw van 25 MyOwnHome woningen in Hoogvliet

Op donderdagmiddag 8 november is de start van de bouw van de 25 MyOwnHome woningen in plan Oedenhof aan de Marthalaan in Hoogvliet feestelijk gevierd. Toekomstige bewoners hebben het feestelijke startsein gegeven voor de bouw van de woningen door het onthullen van het bouwdoek.

Plan Oedenhof

Plan Oedenhof bestaat uit 25 zelf te ontwerpen woningen. Het woonconcept MyOwnHome bood de kopers de mogelijkheid om met de online woningconfigurator hun droomhuis te ontwerpen. Door de keuzevrijheid van MyOwnHome ontstaat een afwisselende woonomgeving. Er konden diverse kapvormen en kleuren metselwerk worden gekozen. Daarnaast hadden de kopers de mogelijkheid te kiezen voor een uitbouw, diverse indelingen van de woning, een Frans balkon of  dakkapel of dakraam etc.
Op het bouwdoek is te zien hoe Oedenhof er uit komt te zien op basis van de keuzes van de toekomstige bewoners.


Naar verwachting worden de eerste woningen in het derde/vierde kwartaal van 2019 opgeleverd.

Het project is een ontwikkeling van MyOwnHome/Bébouw Midreth en wordt gerealiseerd door Bébouw Midreth uit Mijdrecht, een Koninklijke VolkerWessels onderneming.