icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 27 september 2012

Bébouw Midreth en VolkerWessels Vastgoed: winnen de halve finale van NiaNesto

Donderdag 20 september hebben VolkerWessels Vastgoed en Bébouw Midreth de halve finale van NiaNesto gewonnen met hun concept 'PlusWonen CPO'. Na verschillende bijeenkomsten, waarin de diverse conceptaanbieders "gepitcht" hebben voor bewoners en corporaties, vond nu de halve finale plaats bij IcDubo in Rotterdam, waar uit 10 conceptaanbieders 7 finalisten werden gekozen. Tijdens speeddates en een heus lijsttrekkersdebat mochten de (potentiële) bewoners, corporaties en gemeentes hun stem uitbrengen. VolkerWessels Vastgoed en Bébouw Midreth hebben de meeste stemmen gekregen.

Bij de inzending van VolkerWessels Vastgoed en Bébouw Midreth gaat het om het beleven van het toekomstige droomhuis en het ontzorgen van de bewoner. Dat wordt bereikt door het inzetten van een woonadviseur; de centrale persoon gedurende het hele woonproces en begeleider van de huurders gedurende het gehele traject.

 

Via de online woningconfigurator MyOwnHome kan de huurder zelf op de PC of Tablet z'n droomhuis samenstellen en het proces volgen. In het Wooniversum, het 3D experience-center van VolkerWessels Vastgoed, komt het samengestelde droomhuis tot leven en helpen stylistes bij het inrichten en indelen van de woning. De energieconsulent van VolkerWessels Vastgoed maakt de consument bewust van het eigen energiegebruik en biedt tips om het energieverbruik te verlagen.

 

Bij PlusWonen CPO gaat het om meer keuzevrijheid, beleven en ontzorgen. Dit alles in een energieleverende woning, met als motto: VolkerWessels Vastgoed levert de woningen niet op, maar af! Om de energieleverende woning te bereiken is goed gekeken naar de opgave: een energienotaloze woning voor bewoners. En dat tegen een betaalbare prijs. Daarom is gekeken hoe de energievraag van de bewoners zelf omlaag kan gaan. Dat gebeurd door samen te werken met Turntoo, een partij die energiezuinig witgoed op prestatiebasis levert met A++ label apparatuur, waardoor het energieverbruik zeer laag blijft.

 

NiaNesto is een baanbrekend project, waarbij conceptaanbieder, gemeentes, corporaties en huurders samen unieke woningen zonder energierekening realiseren. Wie de woningen gaat bouwen wordt in wedstrijdvorm bepaald. Door een vakjury en door de huurder of beslisser bij een corporatie of gemeente!

 

Naast VolkerWessels Vastgoed en Bébouw Midreth is er een finaleplaats voor de volgende conceptaanbieders: Trebbe, Plegt Vos, Klaassen Groep, WeBuildHomes, Dura Vermeer, Slokker Innovate en BlueCasco.

 

Tijdens de finale in november gaan VolkerWessels Vastgoed en Bébouw Midreth met PlusWonen CPO de strijd aan met deze genomineerde concepten om een plek bij de laatste 5, zowel bij gemeentes, corporaties als bewoners.

 

Quote Toolkit:
VolkerWessels/ PlusWonen: op alle fronten sterk, in het bijzonder op het betrekken van de klant. Het meest indrukwekkende en innovatieve is de virtual reality-omgeving die VolkerWessels de klant biedt. Met een 3D-bril op door jouw virtuele, met meubels ingerichte woning lopen.

 

Kijk voor meer informatie op http://www.vwvastgoed.nl/ of http://www.nianesto.nl/.