icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 13 april 2018

Bébouw Midreth en Koolstof Vastgoed ondertekenen overeenkomst voor realisatie Merenhoef fase 1 in Maarssen

Bébouw Midreth en Koolstof Vastgoed hebben overeenstemming bereikt over de realisatie van de 1e fase van Merenhoef in Maarssen. De aannemingsovereenkomst is recent ondertekend.

Merenhoef

Het terrein van woonzorglocatie Merenhoef in Maarssen wordt herontwikkeld en gerevitaliseerd. Het bestaande verpleeghuis en 32 aanleunwoningen worden gerenoveerd en er worden 48 nieuwe appartementen (zowel koop-, vrije sector huur als sociale huur), 14 grondgebonden levensloopbestendige koopwoningen en zo’n 2.000 m2 ondersteunde voorzieningen gerealiseerd.

De huurders en kopers van de woningen in het gebied kunnen, indien gewenst, gebruik maken van de voorzieningen van het zorgcentrum. Het nieuw te bouwen servicecentrum van het zorgcomplex, met een restaurant, ontvangstruimte, vergaderruimte en ruimte voor dag-verzorging, krijgt een belangrijke wijkfunctie.

Eerstelijns zorg is beschikbaar in de nieuw te bouwen dokterspost en apotheek. 

ai

14 koopappartementen Merenpark fase 1

In fase 1 wordt het servicecentrum gerealiseerd, inclusief de daarboven gelegen 14 koopappartementen. Daarnaast omvat fase 1 de realisatie van de apotheek en huisartsenpost en de bovengelegen (huur-) appartementen.
De 14 fraaie appartementen in gebouw Adele in Merenpark zijn op 15 februari 2018 in verkoop gegaan en nagenoeg allen verkocht.
De appartementen en woningen in Merenpark zijn uniek gelegen, met de rivier de Vecht in de achtertuin, het groen van park Vechtenstein in de buurt en het stadscentrum van Utrecht op nog geen half uur rijden.

De start van de bouw van het servicecentrum en de appartementen staat gepland medio mei 2018.
Naar verwachting zullen de appartementen in gebouw Adele medio 3e kwartaal 2019 worden opgeleverd.

De herontwikkeling en revitalisatie van woonzorglocatie Merenhoef is een ontwikkeling van Koolstof Vastgoed uit Woerden. Bébouw Midreth uit Mijdrecht, een Koninklijke VolkerWessels onderneming, is verantwoordelijk voor de realisatie.