icon-arrow-right
HomeNieuws All-In paviljoen Amsterdam: Hoogste punt bereikt voor kantoor op de Zuidas

All-In paviljoen Amsterdam: Hoogste punt bereikt voor kantoor op de Zuidas

Actueel

Afgelopen week werd bij HANDEL AMSTERDAM op feestelijke wijze het hoogste punt van het kantoor in aanbouw gevierd. Niet alleen een hoogtepunt voor de betrokken bouwpartners, maar ook zeker voor alle aanwezigen. Deze zomer zal er unieke kantoorruimte beschikbaar komen.

Na een welkomstwoord door Fons Pompe, directeur van aannemer Bébouw Midreth, gaf Casper Schuuring van Gent&Monk Architecten BNA een korte uitleg over de gedachtes achter het ontwerp en het gebouwconcept: Handel Amsterdam onderscheidt zich duidelijk van een ‘regulier’ kantoor en maakt het mogelijk om binnen de ruim 2.100 m² een persoonlijke werkomgeving te creëren, volledig afgestemd op de moderne manier van leven en werken. De drie prachtige paviljoens zijn met elkaar verbonden door een inspirerende hal waar men kan ontmoeten, ontspannen en vergaderen. Het sfeervolle interieur, de horecavoorziening en een ruim aanbod van passende diensten maken Handel Amsterdam uniek.

Na de uitleg door de architect werden de ruim vijftig aanwezigen door het kantoor in aanbouw rondgeleid. Vooral de kantoorruimte met een imposante hoogte van 5,2 meter en uitzicht op het water bij de Stadionkade werd als zeer bijzonder ervaren voor een kantoor in het Zuidas gebied. De eerste huurder, All-In Group, zal zich na oplevering in augustus dit jaar huisvesten in HANDEL AMSTERDAM.

Het gebouw wordt ontwikkeld door All-In Real Estate B.V. in samenwerking met Being Development B.V. en gerealiseerd door Bébouw Midreth (VolkerWessels). De inrichting wordt ontworpen en uitgevoerd door All-in Living. Jones Lang LaSalle is in samenwerking met DRS verantwoordelijk voor de verhuur.

Projecten

Alle projecten

Nieuws

Meer nieuws

All-In paviljoen Amsterdam: De bouw vordert gestaag!

In oktober zijn we gestart met de bouw van de drie kantoorpaviljoens van gebouw "Handel Amsterdam" aan de Fred....

+