icon-arrow-right
HomeNieuws Oplevering eerste woning Aan de Braassem

Oplevering eerste woning Aan de Braassem

Actueel

Na een voortvarende bouwperiode heeft Bébouw Midreth op 22 maart de eerste woning in Aan de Braassem in Roelofarendsveen opgeleverd. Wethouder Yvonne Peters van gemeente Kaag & Braassem knipte samen met de kopers en hun kinderen een grote strik door, waardoor wonen Aan de Braassem geen droom meer is maar werkelijkheid: Aan de Braassem is nu een woonwijk.

oplevering 2

Centraal in Het Groene Hart

'Aan de Braassem' kent een gevarieerd woningaanbod van huurwoningen, rijwoningen en twee-onder-een kapwoningen tot kavels voor vrijstaande woningen. Prachtig aan het Braassemermeer en centraal gelegen in Het Groene Hart. Door de gunstige ligging bij de A4 zijn bevoorbeeld Schiphol, Leiden en Den Haag zeer snel te bereiken. In fase 1 OpDreef staan rijwoningen en twee-onder-een kapwoningen waarvan een aantal Energienotanul is. Deze woningen wekken grotendeels zelf hun energie op. Dit zorgt voor bijna geen energielasten. Aan de Braassem is een ontwikkeling van uiteindelijk circa 1200 woningen.

Ontwikkeling en realisatie

'Aan de Braassem' wordt ontwikkeld door Braassemerland VOF, een samenwerking tussen gemeente Kaag & Braassem, Bouwmaatschappij Verwelius en VolkerWessels Vastgoed. De bouw van de eerste fase is in handen van VolkerWessels aannemer Bébouw Midreth uit Mijdrecht.

+