icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 22 juni 2020

18 Nul-op-de-meter woningen in Nexum Zoetermeer opgeleverd!

Medio juni zijn de 18 Nul-op-de-meter woningen in plan Nexum aan het Van Duvenvoordepad in Zoetermeer zeer succesvol opgeleverd aan de trotse kopers.

Plan Nexum bestaat uit 18 zelf te ontwerpen woningen. Samen met Korbee van der Kroft Architecten, de wooncoach en de groencoach hebben de kopers met behulp van de online MyOwnHome woningconfigurator zelf hun droomhuis ontworpen.

Alle woningen zijn Nul-op-de-meter (NOM) woningen. Door toepassing van onder andere een goede isolatie hebben de woningen een zeer lage warmtevraag. De woningen wekken door middel van o.a. zonnepanelen, balansventilatie met warmte terugwinning en een luchtwarmtepomp voldoende duurzame energie op om bij gemiddelde klimaatomstandigheden en gemiddeld gebruik in de energiebehoefte van de gebruikers te voorzien.

In oktober 2019 is gestart met de bouw en na een voorspoedige bouwperiode van ca. 9 maanden zijn de woningen klaar voor hun nieuwe bewoners.