24 Mei Vrijdag
18 °C
 • Nieuws
  21 mei 2019

  Bébouw Midreth en Koolstof Vastgoed ondertekenen overeenkomst voor 2e fase Merenpark in Maarssen.

  Bébouw Midreth en Koolstof Vastgoed hebben overeenstemming bereikt over de realisatie van de 2e fase van Merenpark in Maarssen. Op 9 mei werd de aannemingsovereenkomst ondertekend.

 • Project

  Sterrenberg - Overtuin

 • Nieuws
  11 april 2019

  GroenWest en Bébouw Midreth bouwen 16 levensloopbestendige appartementen aan de Futenlaan in Vinkeveen

  Op 8 april hebben woningcorporatie GroenWest en Bébouw Midreth de realisatieovereenkomst ondertekend voor 16 sociale huurappartementen aan de Futenlaan in Vinkeveen. Naar verwachting wordt rondom de bouwvak gestart met de bouw van het appartementengebouw.

 • Project

  Amsterdam - Stedelijk Museum

 • Nieuws
  3 april 2019

  Bouw 'Aan de Braassem' in volle gang

  De bouw van twee nieuwe deelfasen in het project ‘Aan de Braassem’ in Roelofarendsveen is op woensdag 3 april feestelijk gevierd. De woonwijk is een ontwikkeling van uiteindelijk 1.200 woningen, centraal in de Randstad.

 • Project

  Amsterdam - All-In Paviljoens

 • Nieuws
  21 maart 2019

  Het Schetsblok genomineerd voor 'Beste gebouw van het jaar 2019'

  Het SchetsBlok is één van de negen gebouwen die in aanmerking komt voor de publieksprijs 'BNA Beste gebouw van het Jaar 2019'! Zij zijn door de jury geselecteerd uit 114 inzendingen. Het SchetsBlok is genomineerd in de categorie Particuliere Woonbeleving. De winnaar ontvangt de Publieksprijs op 17 mei uit handen van juryvoorzitter Jort Kelder. Stem hier op je favoriete gebouw:  https://www.gebouwvanhetjaar.nl/stemmen-2019 .

 • Project

  Utrecht - Beethove

 • Nieuws
  20 maart 2019

  De weg naar Veiligheid

  Veiligheid is één van de kernwaarden van VolkerWessels. We willen dat al onze medewerkers en ketenpartners aan het einde van de dag veilig thuis komen. Om dit te bereiken is veilig werken van groot belang. In 2019 heeft VolkerWessels wederom als invulling voor de nationale Veiligheidsdag gekozen voor een spel; De Weg naar Veiligheid©. Het is een spel waarin je als groep met elkaar in gesprek gaat over veiligheid. Over regels, dilemma’s en over gedrag. Vaak zit er een groot verschil tussen wat geschreven is, over wat hoort en moet en de dagelijkse praktijk. We willen graag dat mensen eerlijk zijn tegen elkaar, praten over de risico’s die ze nemen en lopen, elkaar aanspreken en elkaar helpen

 • Project

  Maarssen - Sluyswachtershof

 • Nieuws
  11 maart 2019

  GroenWest en Bébouw Midreth bouwen 58 huurwoningen in Leeuwesteyn

  Op 11 maart hebben woningcorporatie GroenWest en Bébouw Midreth hun handtekening gezet onder de bouw van het plan Poortrijk in Leeuwesteyn Utrecht. Er worden 23 eengezinswoningen en 35 appartementen in de sociale huursector gerealiseerd. “Een prachtige en noodzakelijke aanvulling op het woningaanbod in Utrecht,” aldus directeur-bestuurder Karin Verdooren (GroenWest). Bébouw Midreth, een Koninklijke VolkerWessels onderneming, won samen met Klunder Architecten de tender die GroenWest had uitgeschreven voor de ontwikkeling van Leeuwesteyn 12A in Utrecht.

 • Project

  Wave

 • Nieuws
  11 maart 2019

  Portaal maakt 226 woningen in Leiden nul-op-de-meter met duurzame warmte

  Woningcorporatie Portaal en Bébouw Midreth, onderdeel van Koninklijke VolkerWessels, verwachten in mei van dit jaar te starten met het renoveren van 226 sociale huur flats aan de Agaatlaan in Leiden naar nul-op de-meter met duurzame warmte. In Nederland is dit de eerste hoogbouwflat waar wordt gekozen voor deze duurzame oplossing.