18 Januari Vrijdag
3 °C
 • Nieuws
  7 januari 2019

  Overeenkomst 16 levensloopbestendige appartementen in Vinkeveen ondertekend

  Eind december hebben GroenWest en Bébouw Midreth de overeenkomst voor de realisatie van 16 sociale huurappartementen aan de Futenlaan in Vinkeveen ondertekend.

 • Project

  Sterrenberg - Overtuin

 • Nieuws
  21 december 2018

  Fijne feestdagen en een gelukkig 2019

  Van 22 december 2019 tot en met zondag 6 januari 2019 zijn ons kantoor en onze bouwplaatsen gesloten. Vanaf maandag 7 januari gaan we weer volop verder met de realisatie van mooie projecten.  Wij wensen u fijne feestdagen en een gelukkig 2019! 

 • Project

  Amsterdam - Stedelijk Museum

 • Nieuws
  21 december 2018

  Traineeship bij VolkerWessels

  VolkerWessels Bouw & Vastgoedontwikkeling West, waar Bébouw Midreth onderdeel van uitmaakt, ziet dat de bouwwereld verandert en dat dit vraagt om minder hiërarchische en veel leukere en duurzamere manieren van werken. Daarom geeft deze innovatieve organisatie hun jonge talenten vanaf nu een kickstart in de  Construction University : het driejarig ontwikkelprogramma voor ambitieuze starters in samenwerking met Building Heroes. Kijk voor meer informatie op:  http://werkenbijvolkerwessels.buildingheroes.nl

 • Project

  Amsterdam - All-In Paviljoens

 • Nieuws
  19 december 2018

  Syntrus Achmea verwerft 40 zeer energiezuinige woningen in Het Gemaalhuis in Hoofddorp

  Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft voor het Pensioenfonds voor het Slagersbedrijf 40 zeer energiezuinige appartementen gekocht in ‘Het Gemaalhuis’ in Hoofddorp. Verkoper is ontwikkelaar Timpaan. In totaal worden in Het Gemaalhuis in Hoofddorp 84 woningen gerealiseerd. Naast  40 huurwoningen in het middensegment, komen er 30 eengezinswoningen en 14 appartementen voor de particuliere verkoop.

 • Project

  Utrecht - Beethove

 • Nieuws
  21 november 2018

  Vlag in top bij woonzorgproject Zonnehuis en zorgappartementen De Proosdij

  Op 21 november is door wethouders Marja Becker en Rein Kroon van de gemeente De Ronde Venen en locatiemanager José Witte en Willemijn Wittkämper-Hellman van Zonnehuisgroep Amstelland ter gelegenheid van het bereiken van het hoogste punt van woonzorgproject Zonnehuis en zorgappartementen De Proosdij de vlag bij het zorggebouw in top gehesen.  

 • Project

  Maarssen - Sluyswachtershof

 • Nieuws
  8 november 2018

  Bébouw Midreth gestart met de bouw van 25 MyOwnHome woningen in Hoogvliet

  Op donderdagmiddag 8 november is de start van de bouw van de 25 MyOwnHome woningen in plan Oedenhof aan de Marthalaan in Hoogvliet feestelijk gevierd. Toekomstige bewoners hebben het feestelijke startsein gegeven voor de bouw van de woningen door het onthullen van het bouwdoek.

 • Project

  Wave

 • Nieuws
  7 november 2018

  Start bouw 37 woningen Villapark Bosranden in Sterrenberg Huis ter Heide.

  In Huis ter Heide is gestart met de bouw van 37 woningen in deelplan Villapark Bosranden. Toekomstige bewoners hebben op 7 november gezamenlijk het feestelijke startsein gegeven voor de bouw van de woningen door het slaan van de eerste symbolische palen.  

 • Nieuws
  6 november 2018

  Bébouw Midreth en Woonstede gaan woningen op Somaterrein in Ede realiseren

  Het voormalige Somaterrein wordt een nieuwe woonwijk. Er komen tussen de 113 en 118 woningen. De gemeente heeft met woningcorporatie Woonstede en de ontwikkelende bouwer Bébouw Midreth uit Mijdrecht, onderdeel van Koninklijke VolkerWessels, afspraken gemaakt om de woningen te realiseren. Deze afspraken zijn vastgelegd in koopovereenkomsten met Woonstede en Bébouw Midreth die op 6 november door de betrokken partijen zijn getekend. Dit gebeurde op het Somaterrein. Met de ondertekening van de overeenkomsten is de weg vrij voor Woonstede en Bébouw Midreth om aan de slag te gaan.  

 • Project

  Sterrenberg - Overtuin

 • Nieuws
  6 november 2018

  Woonzorgcentrum Zonnehuis Theresia officieel geopend

  Op donderdag 1 november is het nieuwe Zonnehuis Theresia in Ouderkerk aan de Amstel officieel geopend. Mevrouw Joyce Langenacker, burgemeester van Ouder-Amstel, heeft samen met een bewoner van het verpleeghuis de openingshandeling verricht.

 • Project

  Amsterdam - Stedelijk Museum

 • Nieuws
  24 oktober 2018

  MeerWonen kiest Bébouw Midreth voor de realisatie van 14 nul-op-de-meter huurwoningen in project Aan de Braassem

  Op 23 oktober hebben Peter Hoogvliet van Stichting MeerWonen en Ralf Dressel van Bébouw Midreth (een Koninklijke VolkerWessels onderneming) de turnkey aannemingsovereenkomst ondertekend voor de realisatie van 14 nul-op-de-meter sociale huurwoningen in het project Aan de Braassem in Roelofarendsveen. De nul-op-de-meter woningen wekken voldoende energie op om te voorzien in het verbruik van de woning en zijn bewoners.