icon-arrow-right
HomeMarkten

Van en in alle markten thuis

Als bouwbedrijf zijn we letterlijk en figuurlijk van en in alle markten thuis. Of u nu een corporatie, gemeente, zorginstelling, vastgoedontwikkelaar bent of behoort tot een groep collectief particuliere opdrachtgevers (CPO); uw vraag is altijd leidend in onze werkwijze. Samen bespreken we uw bouw-, woon- of huisvestingswensen. Voorafgaand, tijdens en na een project. Zo realiseren we woningen, appartementen en utiliteitsbouw op een efficiënte, effectieve en duurzame manier.

Oog voor uw branche

We hebben oog voor de specifieke situatie in uw branche en volgen de ontwikkelingen op de voet. Heeft u bijvoorbeeld te maken met leegstand en de betekenis daarvan voor uw vastgoed, een toenemende vraag naar energienotaloze woningen of behoefte aan beheersing van de onderhoudskosten? Wij bieden u de beste integrale oplossing.

Ketensamenwerking

We maken gebruik van methodieken als BIM (Bouw Informatie Model) en Lean, waarbij samenhang centraal staat. Daarbij volgen we de principes van ketensamenwerking. We hebben veel ervaring in het ontwikkelen, ontwerpen en realiseren van innovatieve bouwprojecten, zoals nulopdemeter-woningen.

Heldere afspraken en transparante prijzen

Beschouw ons bovenal als partner die met u meedenkt en waarmee u open en goed kunt communiceren. Met heldere afspraken en transparante prijzen. In een situatie waarin er optimaal wordt samengewerkt komt nu eenmaal het beste resultaat tot stand. En niet te vergeten… we houden van persoonlijk contact. Op ons kantoor in Mijdrecht staat de koffie altijd voor u klaar!

+