icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

PlusWonen: slimmer en duurzamer

Behoefte aan meer keuzemogelijkheden? PlusWonen biedt u flexibele, duurzame en betaalbare oplossingen op maat. Zowel voor grondgebonden woningen als appartementen.  

 

 

PlusWonen [www.pluswonen.nl] speelt effectief in op de uitdagingen in de bouw, waarbij zowel opdrachtgevers als de overheid steeds meer duurzame innovaties en oplossingen vragen. Met het veelzijdige VolkerWessels-concept zijn we in staat maatwerkoplossingen te bieden voor uitleglocaties, binnenstedelijke ontwikkelingen, grote series, kleine aantallen, starts, doorstromers, senioren en appartementen, rijwoningen, vrijstaande villa's. Klassiek of modern.

 

 

Onbegrensde mogelijkheden

De ontwerp-, toepassings- en duurzaamheidsmogelijkheden zijn vrijwel onbegrensd. Voor ieder stedenbouwkundig plan heeft PlusWonen een pasklaar antwoord, grondgebonden woningen of appartementen. Een antwoord waarin altijd betaalbaarheid, leefbaarheid en duurzaamheid doorklinken. De snelle en efficiënte manier van bouwen zorgt voor betaalbare kwaliteit.

Keuzevrijheid voor bewoners

We luisteren nadrukkelijk naar de behoeften van bewoners. PlusWonen onderscheidt zich dan ook door de enorme individuele keuzevrijheid voor bewoners. De consument die behoefte heeft aan variatie bij het indelen van ruimten heeft talrijke opties: van een uitbouw, erker of dakkapel tot verschillende gevels, daken en goten.

Duurzaam bouwen

PlusWonen is niet alleen een kostenvriendelijke, maar ook duurzame manier van bouwen. De PlusWoningen presteren 10% beter dan de wettelijk voorgeschreven Energie Prestatie Coëfficient (EPC)-norm. Maar een EPC van 0 is ook mogelijk binnen PlusWonen. Ook op dat gebied kunt u dus profiteren van een slim bouwconcept.

Kijk voor meer informatie over PlusWonen op www.pluswonen.nl