icon-arrow-right
HomeConceptenMyOwnHome

MyOwnHome: het betaalbare zelfbouwplatform

De woonwensen van woningzoekers centraal. Dat is het uitgangspunt van MyOwnHome. Dit concept speelt in op de groeiende behoefte van de bewuste consument aan meer flexibiliteit, duurzaamheid, keuzemogelijkheden en betaalbare woningen.

Oplossing op maat

MyOwnHome is een kostenvriendelijke manier van bouwen die een oplossing op maat biedt. Aan de ene kant via een doordacht woonconcept, waarbij de bouwmethode veel prijsvoordeel oplevert. En aan de andere kant door de efficiënte samenwerking tussen gemeenten, woningcorporaties en bouwer.

Eigen woning samenstellen

Hoe werkt het? Via de online woningconfigurator stellen woningzoekenden – binnen vastgestelde kaders – hun eigen woning samen. In zo’n dertig stappen maken ze keuzes over bijvoorbeeld het dak, dieptematen, indeling van de gevel, de positie van de ramen, de keuken en de badkamer. Afhankelijk van hun keuzes zien ze tegelijkertijd op hun scherm de prijs van de woning veranderen. De woonwensen van de woningzoekers zijn leidend en de kosten zijn direct inzichtelijk.

Duurzaam bouwen

De verschillende indelings- en afwerkingsmogelijkheden hebben we gebundeld in pakketten (‘bouwstenen’). Hiermee bouwt de toekomstige koper zijn woning online en stemt deze helemaal af op eigen specifieke woonwensen, zonder te verdwalen in lange lijsten met opties. Alle MyOwnHomes bouwen we duurzaam conform de laatste Bouwbesluit-normen én energienotanul/nulopdemeter!

Kijk voor meer informatie op www.myownhome.nl

+