HomeHoe werken wij?Bewuste Bouwers

Oog voor omgeving, maatschappij en veiligheid

Bouwprojecten gaan om meer dan alleen bouwen. Omgevingsmanagement, maatschappelijk verantwoord ondernemen, veiligheid en duurzaamheid worden steeds belangrijker. Daarom commiteert Bébouw Midreth zich aan de doelstellingen van Bewuste Bouwers.

Stichting Bewuste Bouwers wil de bouwwereld een impuls geven. Haar drijfveer is professionaliteit zichtbaar maken en de uitwisseling van ideeën en ervaringen tussen bouwbedrijven stimuleren. Iets wat wij van harte onderschrijven om daarmee onze klanten/opdrachtgevers nog beter van dienst te kunnen zijn.

Bouwplaats onderdeel samenleving

Mondige omwonenden, wet- en regelgeving op het gebied van milieu en veiligheid en aandacht voor werkomstandigheden hebben invloed op de manier waarop een project gerealiseerd wordt. Een bouwplaats is niet langer een wereld op zichzelf, maar juist onderdeel van de samenleving. Een Bewuste Bouwer onderscheidt zich met zijn bouwplaats op dit maatschappelijke vlak. Dat vertaalt zich in de praktijk naar netjes werken, rekening houden met de omgeving, actief communiceren met betrokkenen en zorg hebben voor medewerkers en milieu.

Meer weten over Bewuste Bouwers? Kijk op [www.bewustebouwers.nl]

+