HomeProjecten Woonzorgproject Theresia Ouderkerk aan de Amstel

Woonzorgproject Theresia Ouderkerk aan de Amstel

Op de locatie van Zonnehuisgroep Amstelland aan de Theresiastraat in Ouderkerk aan de Amstel komen een nieuw zorggebouw met zorgfaciliteiten en 62 zorgappartementen in de vrije sector huur. Het ontwerp van de nieuwbouw is van architectenbureau Rijnboutt. De gebouwen zijn aangekocht door Bouwinvest Healthcare Fund. Het zorggebouw met zorgfaciliteiten voor de huisvesting van 45 intramurale cliënten zal door Zonnehuisgroep Amstelland worden gehuurd. De 62 appartementen worden medio 2018 in de verhuur gebracht.

 

De ontwikkeling is door Bébouw Midreth, ZorgID, Zonnehuisgroep Amstelland en het Bouwinvest Healthcare Fund in nauwe samenwerking met de betrokken gemeenten en belanghebbenden vormgegeven. Bébouw Midreth is verantwoordelijk voor de realisatie van het project. ZorgID is betrokken als adviseur om het plan te optimaliseren.

 

Begin november 2016 is met de bouw gestart. Inmiddels zijn de contouren van de gebouwen goed zichtbaar en is gestart met het aanbrengen van de zonnepanelen. Mede door deze zonnepanelen wordt Theresia een duurzaam gebouw. Naar verwachting zal het project medio 2018 worden opgeleverd.

Met uw vragen en/of opmerkingen over de bouw van Theresia kunt u telefonisch contact opnemen met Bébouw Midreth, tel.nr. 0297 760 100 of een email sturen aan theresia@bebouw.nl.

Feiten & cijfers

Gerelateerd nieuws

Meer nieuws

Zonnehuisgroep Amstelland, het Bouwinvest Healthcare Fund en Bébouw Midreth bereiken...

Actueel

Stichting Zonnehuisgroep Amstelland, geadviseerd door ABZV, het Bouwinvest Healthcare Fund en Bébouw Midreth, hebben in...

Bouw Woonzorgproject Theresia in Ouderkerk aan de Amstel gestart

Actueel

Medio november 2016 is door Bébouw Midreth, een VolkerWessels onderneming, de eerste ‘technische’ paal...

Officiële handeling Woonzorgproject Theresia in Ouderkerk aan de Amstel.

Actueel

  Op donderdag 9 februari heeft wethouder Van der Weele van de gemeente Ouder Amstel samen met mevrouw Sara Damen,...

+