HomeProjecten Van Hattum en Blankevoort Verbouwing

Van Hattum en Blankevoort Verbouwing

Woerden

Bébouw Midreth heeft in het jaar 2010 het hoofdkantoor van Van Hattum en Blankevoort verbouwd. Het ging om het interieur & de entree van het kantoor in Woerden.

Directe aanleiding van de verbouwing is de gewijzigde manier waarop opdrachtgevers projecten in de markt zetten. Daardoor veranderden de interne processen. Met name op het gebied van ontwerp, maar ook op andere kennisgebieden is de afgelopen jaren geïnvesteerd in nieuw personeel.

Naast een groter aantal werkplekken voorziet het nieuwe kantoor in een groter aantal projectruimtes, waar werknemers vanuit hun individuele kennisgebied gezamenlijk werken aan slimmere en betere oplossingen voor infrastructurele projecten.

In het ontwerp van het nieuwe kantoor is bijzonder veel aandacht besteed aan de (samenwerking tussen de) medewerkers en het milieu. Zo is het kantoormeubilair vrijwel geheel recyclebaar. Lichtsensoren zorgen ervoor dat lampen alleen branden in de ruimtes die gebruikt worden. Klimaatsensoren regelen het gebruik van de zonwering automatisch, wat overbodige koeling voorkomt.

Feiten & cijfers

+