HomeProjecten The Outlook Schiphol Verbouwing

The Outlook Schiphol Verbouwing

Schiphol

Bébouw Midreth heeft in combinatie met VolkerWessels Bouw Schiphol de nieuwbouw van een paviljoen en de vernieuwde inbouw verzorgd van gebouw The Outlook, groot 9.000 m2, op Schiphol. 

Het project moest in een korte tijd, 5 maanden, gerealiseerd worden. 
Voor gebouw The Outlook is een inbouwpakket gerealiseerd met een vernieuwend huisvestingsconcept;’geen traditionele verkamering. Voor het inbouwpakket werden bovengemiddelde eisen gesteld ten aanzien van akoestiek en geluidsisolatie. Doordat het omliggende gebouw/terrein tijdens de realisatie in gebruik bleef, was er sprake van een complexe logistiek. Voor de medewerkers van het Cargo Control Center op de 3e verdieping van het gebouw werd een tijdelijke voorziening gerealiseerd.

Feiten & cijfers

  • Status
    Voltooid
  • Marktsegment
    Kantoren / Verbouwing
  • Opdrachtgever
    Rijksgebouwendienst - Hoofddorp
  • Architect
    Bos Alkemade Architecten - IJsselstein
  • Uitvoering
    Aanbesteding
  • Jaar opgeleverd
    2013
  • Projectcategorieën
    Utiliteitsbouw
    Renovatie, transformatie en verbouwing
+