HomeProjecten MyOwnHome Lindeweyde

MyOwnHome Lindeweyde

Linschoten

Het project MyOwnHome Lindeweyde bestaat uit 51 woningen in de rustige groenomgeving van Linschoten. Door de variatie van de woningen en de hoge mate van kwaliteit wordt de locatie een geliefd woongebied in een rustige, groene en waterrijke omgeving.

Het plan

Het plan bestaat uit diverse woningtypen zoals: starterwoningen, eengezinswoningen, twee-onder-een kapwoningen en een vrijstaande woning. Door middel van online-configurator konden de kopers hun eigen woning samenstellen.

 

Zo was er de keuze voor een frans balkon, een luifel boven de voordeur, zes kleuren metselwerk, dakformaten en het dak kan worden uitgevoerd met twee verschillende dakramen, verschillende raamverdelingen, metselpatronen en openslaande deuren naar de tuin.

Voorvliet Zuid

Project Lindeweyde is een deel van voorvliet Zuid. Deze voormalige boomgaard grenst aan weilanden waardoor je een weids uitzicht hebt. De woningen van Lindeweyde zijn een mooie aanvulling op de andere nieuwbouwwoningen die hier al zijn gebouwd.

 

Lindeweyde heeft een dorps karakter passend bij de omgeving, met alle voorzieningen zoals, winkels, restaurants, scholen en sportfaciliteiten binnen handbereik. 

 

In het eerste kwartaal van 2017 is er gestart met de werkzaamheden. In het vierde kwartaal van 2017 zijn de woningen opgeleverd aan de bewoners.

Feiten & cijfers

 • Status
  Gerealiseerd
 • Opdrachtgever
  Bébouw Midreth
 • Architect
  Ruud Beeuwkes
 • Opgeleverd
  Eind 2017
 • Projectcategorieën
  Woningbouw
+