HomeProjecten 18 stadsappartementen Almere Poort Europakwartier

18 stadsappartementen Almere Poort Europakwartier

Almere

Bébouw Midreth is betrokken bij het project van Bouwgroep Amsterdam in Almere Poort, Europakwartier. Achttien stadsappartementen vanaf € 135.000,- geheel naar eigen smaak in te delen

 

Bouwgroep Amsterdam is een initiatief van een groep woningzoekers, die zich hebben verenigd met als doel betaalbare woningen voor zichzelf te realiseren. Bij Bouwgroep Amsterdam kun je de indeling van je woning zelf bepalen. Ook kun je in het beginstadium nog meedenken over het gewenste gevelbeeld van het gebouw.

 

Locatie

Het bouwplan van Bouwgroep Amsterdam wordt gerealiseerd in het Europakwartier in Almere Poort. Dit nieuwe stadsdeel van Almere ligt het dichtst bij Amsterdam. Het Europakwartier ligt centraal in het stedelijk opgezette Almere Poort. Een eigen winkelcentrum, het grote Cascadepark, het strand, het bos en nog veel meer voorzieningen liggen in de buurt. Denk daarbij aan basisscholen, een peuterspeelzaal, een gezondheidscentrum en een topsportcentrum. Ook zijn er in Almere Poort goede openbaar vervoer voorzieningen. Zo is er een treinstation op loopafstand. Met de trein ben je vanaf dit station in ca. 20 minuten op het Centraal Station van Amsterdam.

 

Woningen

Het bouwplan bestaat uit ca. 18 fraaie stadsappartementen die variëren in grootte. De locatie ligt gunstig aan de rand van het strand en bos. Winkels en het treinstation liggen ook om de hoek. De woningplattegronden op deze website zijn voorbeeld plattegronden. Je bepaalt zelf je eigen woningindeling. Met de architect bespreek je jouw wensen en hij denkt mee in de mogelijkheden.

 

Kijk voor meer informatie op: http://www.3cpo.nl/projecten/bouwgroep-amsterdam_9/

 

 

Feiten & cijfers

 • Status
  In verkoop
 • Marktsegment
  Appartementen
 • Opdrachtgever
  Bouwgroep Amsterdam
 • Projectcategorieën
  Woningbouw
+