HomeOver Bébouw MidrethWerken bij Projectleider Renovatie

Projectleider Renovatie

Draag jij als projectleider renovatie je steentje bij aan het revitaliseren van onze mooie regionale bouwprojecten?

 

Voor de renovatie van een galerijflat in Leiden zoeken wij op korte termijn een projectleider die dit project tot een succes gaat maken. De flat is gedurende de renovatie bewoond, wordt in delen onder handen genomen, waardoor met name de uitdaging zit in het goed beheren van de verschillende logistieke fases. 

 

In je rol als projectleider renovatie onderhoud je contacten met de opdrachtgever, adviseurs, ketenpartners, overheden en nutsbedrijven. In iedere fase van het project weet jij de status van het onder jouw verantwoordelijkheid vallende project. Denk hierbij aan voortgangsbewaking op basis van contractplanning, de LEAN engineerings- en de uitvoeringsplanning. Je zorgt met ondersteuning van een projectadministrateur voor de financiële bewaking van het project, door deze ondersteuning kun jij je optimaal richten op de realisatie van het project.

 

Als het visitekaartje van Bébouw Midreth bewaak je de (commerciële) belangen met als doel een hoge kwaliteit en klanttevredenheid.

Wat verwachten wij van jou?

Met ten minste 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie ben je geen starter meer. Ben je toe aan de volgende stap in je carrière? Dan komen we graag met jou in contact. Je hebt een bouwtechnische opleiding afgerond op hbo-niveau, daarnaast beschik je over kennis van bouwsystemen, ketensamenwerking en materiaaltoepassingen.

Bébouw Midreth

Gevestigd in Mijdrecht doen wij projecten in de gehele Randstad en in het Groene Hart.

In ons bedrijf werk jij samen in een team van professionals die passie hebben voor de bouw. Wij zijn steeds op zoek naar de beste oplossingen en maken daarin gebruik van ieders expertise. Daarom werken wij op een open manier met elkaar samen en dagen we elkaar uit om inventief te werk te gaan. Gezamenlijk streven wij ernaar om de beste partner te zijn voor onze klanten en partners en daar ga jij ons bij helpen!

Wat bieden wij jou?

Een interessante functie in een organisatie met mooie uitdagende projecten. Goede arbeidsvoorwaarden, passend bij jouw kennis en ervaring. Daarnaast investeren we veel tijd in het doorontwikkelen van onze medewerkers.

 

Meer weten?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel of wil je meer weten? Neem dan contact op met Dave Vervoord op telefoonnummer 06-16514551 of per mail op dvervoord@volkerwessels.com 

 

+