Kopersbegeleider

Kopers goed en professioneel adviseren bij de aanschaf van hun leven?

Bekijk dan onze openstaande vacature van ervaren kopersbegeleider!

 

 

kb 3

Als kopersbegeleider ben je het eerste aanspreekpunt voor de kopers van onze woningen. Je speelt een belangrijke rol in het professioneel en op innovatieve wijze begeleiden van onze kopers in het hele koopproces. Het gaat om het geven van aandacht, het is immers een van de belangrijkste grootste uitgaven die mensen in hun leven zullen doen. Jij geeft ze het gevoel van welkom, oprechte interesse in hun woonwensen en meedenkend vanuit beschikbaar budget en (bouw-)technische en innovatieve kopersopties.

 

Je bent als kopersbegeleider onderdeel van het bouwteam en dat betekent dat je tenminste 1 keer per week overlegt met het voorbereiding- en bouwtechnisch uitvoeringsteam. Dit allemaal om de brug te kunnen slaan tussen het bouwproces en de wensen en verwachtingen van de koper. Gedurende het hele project, van verkoop tot service, ben je de spil in de contacten met de kopers, alles met als doel een tevreden klant.


Wat bieden wij jou?

Een interessante functie in een organisatie met mooie uitdagende projecten. Goede arbeidsvoorwaarden, passend bij jouw kennis en ervaring. Daarnaast investeren we veel tijd in het doorontwikkelen van onze medewerkers.

 

Wat verwachten wij van jou?

Met tenminste 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie met persoonlijk klantcontact ben je geen starter meer. Je hebt een opleiding afgerond op hbo-niveau of door ervaring verkregen. Daarnaast beschik je over affiniteit met techniek in het algemeen en bouwen in het bijzonder.

 

Competenties:
Flexibiliteit
Gastvrijheid

Commercieel

Samenwerken

Communicatieve vaardigheden 
 

Meer weten?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel of wil je meer weten? Neem dan contact op met Dave Vervoord op telefoonnummer 06-16514551 of per mail op dvervoord@volkerwessels.com

 

 

Ons bedrijf

Bébouw Midreth

In ons bedrijf werk jij samen met professionals die passie hebben voor de bouw. Wij zijn steeds op zoek naar de beste oplossingen en maken daarin gebruik van ieders expertise. Daarom werken we met elkaar samen en dagen we elkaar uit om inventief te werk te gaan. Gezamenlijk streven wij ernaar om de beste partner te zijn voor onze klant en daar ga jij ons bij helpen!

+