icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 08 juni 2012

Singelkwartier Woerden: Modelwoning geopend

U kunt momenteel (op afspraak met de makelaar) een bezoek brengen aan onze modelwoning, waar u de mogelijkheden van wellicht uw toekomstige woning kunt bespreken en bekijken. De woning is te bezoeken aan de Singelhof en duidelijk te vinden door de borden te volgen.

Het plan

In de luwte van het centrum van Woerden realiseert Bébouw Midreth vier appartementengebouwen. Het project, 52 veelal verschillende appartementen van hoogstaande kwaliteit, wordt in 4 fasen gebouwd. Een combinatie van stijlvolle architectuur, locatie aan het water, duurzame materialen en hoge eisen aan comfort zijn een paar kenmerken van dit project. Tevens komt er een overdekte parkeergarage annex berging in de loods die achter het complex ligt en die herontwikkeld zal worden. Het ontwerp is gemaakt door Architectenburo Ben Kraan.

Woerden Singelkwartier_005