HomeNieuws 2e fase Pijlstaartlaan Vinkeveen is een feit

2e fase Pijlstaartlaan Vinkeveen is een feit

Actueel

Bébouw Midreth gaat de 2e fase van het project Pijlstaartlaan definitief verder ontwikkelen. De afgelopen periode is overeenstemming bereikt met de diverse partijen en heeft Bébouw Midreth de grondpositie verworven. Binnenkort zal de grondovereenkomst worden geformaliseerd.

Pijlstaartlaan fase 2

Met deze overeenstemming komt een eind aan een onzekere periode waarin de ontwikkelingen in het Zwanenpark en de Pijlstaartlaan stil hebben gelegen. De 2e fase van het project Pijlstaartlaan is een vervolg op de eerste fase, die bestaat uit 21 appartementen en een basisschool met kinderdagverblijf. In de tweede fase is ruimte voor 59 appartementen en een halfverdiepte parkeergarage met 34 parkeerplaatsen. De komende tijd zal het plan verder worden geoptimaliseerd om het vergunning- en verkoop gereed te maken. Met de bewoners van de naast gelegen appartementen van fase 1 is intensief overleg gepleegd en zijn afspraken gemaakt over de aansluiting en definitieve voltooiing van het plan.

Co-creatie

Bij de ontwikkeling van het plan worden toekomstige kopers nauw betrokken. Via de website www.zwanenparkzicht-vinkeveen.nl kunnen belangstellenden nu al hun woonwensen voor het plan kenbaar maken. Al een groot aantal potentiële kopers heeft hiervan gebruik gemaakt en zich aangemeld. De woonwensen worden meegenomen in het verdere ontwerpproces en met de toekomstige kopers  wordt vervolgens afgestemd hoe zij verder betrokken blijven bij het gehele proces.

Planning

De verwachting is dat begin 2015 de eerste informatie over het definitieve plan beschikbaar is en dat eind 2015 / begin 2016 gestart wordt met de bouw. Het plan zal bestaan uit appartementen voor de koop- en/of vrijehuur sector en kenmerkt zich door het zicht op het park, de nabijheid van het centrum en het hoge afwerkingsniveau. 

+