21 Maart Woensdag
2 °C
 • Nieuws
  21 maart 2018

  Bébouw Midreth levert 38 energiezuinige woningen op aan GroenWest

  Op 21 maart is de oplevering van 38 sociale huurwoningen in Vinkeveld in Vinkeveen feestelijk gevierd.  Karin Verdooren van GroenWest verrichtte de feestelijke handeling in bijzijn van wethouder David Moolenburgh van gemeente De Ronde Venen.

 • Project

  Sterrenberg - Overtuin

 • Nieuws
  20 maart 2018

  Bébouw Midreth aan de slag op veld F, Kop West in Purmerend

  Bébouw Midreth, onderdeel van Koninklijke VolkerWessels, heeft samen met OZ Architects, RRog Stedenbouw en Landschap, De Wijde Blik en Bouwinvest met het plan De Open Veste de tender voor de ontwikkeling van veld F, Kop West in Purmerend gewonnen.

 • Project

  Amsterdam - Stedelijk Museum

 • Nieuws
  16 maart 2018

  Speel bewust, veiligheid een must; VolkerWessels doet mee aan de landelijke veiligheidsdag in de branche

  Welk team legt de weg naar een veiliger VolkerWessels? VolkerWessels staat vandaag stil bij veiligheid in de branche. Na de succesvolle branche-brede veiligheidsdag van Bewust Veilig in 2017 sluit VolkerWessels ook dit jaar aan bij het initiatief van Bouwend Nederland, Uneto-VNI en de Aannemersfederatie. Al onze 120 VolkerWessels-ondernemingen doen vandaag mee. Dit jaar gaan al onze medewerkers met elkaar op een interactieve manier het gesprek aan over veiligheid. VolkerWessels wil zo een sterk signaal geven aan haar medewerkers en ketenpartners: ‘We werken veilig of we werken niet’.

 • Project

  Amsterdam - All-In Paviljoens

 • Nieuws
  8 maart 2018

  Veiligheidsspel VolkerWessels op BNR Nieuwsradio

  Welk team legt de weg naar een veiliger VolkerWessels? Als invulling van de Veiligheidsdag op 16 maart 2018 heeft VolkerWessels dit jaar gekozen voor een bordspel. Zo gaan we met elkaar op een interactieve manier het gesprek aan over veiligheid. Voorbeelden uit de praktijk, feiten & cijfers, dilemma’s en veiligheidsgedrag; het komt allemaal aan bod.

 • Project

  Utrecht - Beethove

 • Nieuws
  7 maart 2018

  Bouw nieuwe fase Aan de Braassem gestart: 87 woningen aan het water

  Wethouder Yvonne Peters van gemeente Kaag & Braassem heeft op 7 maart samen met toekomstige bewoners door het slaan van de eerste symbolische paal, het startsein gegeven voor de bouw van 87 woningen in fase 2 en fase 2A in deelgebied Opdreef.  Fase 2 wordt ontwikkeld door VolkerWessels Vastgoed (een Koninklijke VolkerWessels onderneming) en fase 2A is een ontwikkeling van Bouwmaatschappij Verwelius.

 • Project

  Maarssen - Sluyswachtershof

 • Nieuws
  21 februari 2018

  Officiële handeling woonzorgproject Zonnehuis en zorgappartementen De Proosdij

  Op 20 februari is onder toeziend oog van wethouder David Moolenburgh, Allard van Spaandonk (Bouwinvest) en Ralf Dressel (Bébouw Midreth) door Nelleke Vogel (Zonnehuisgroep Amstelland) de eerste officiële handeling verricht voor de start van de bouw van woonzorgproject Zonnehuis en zorgappartementen De Proosdij in Mijdrecht.      

 • Project

  Wave

 • Nieuws
  5 februari 2018

  Oplevering Zonnehuis Theresia in Ouderkerk aan de Amstel

  Bébouw Midreth heeft de bouw voltooid van zorggebouw Zonnehuis Theresia in Ouderkerk aan de Amstel. Dit naar volle tevredenheid van ouderenzorgorganisatie Zonnehuisgroep Amstelland en de eigenaar Bouwinvest Healthcare Fund.

 • Nieuws
  21 december 2017

  Feestelijke start bouw 21 Nul-op-de-meter woningen in Palenstein Zoetermeer

  Op woensdagmiddag 20 december is de start van de bouw van de 21 MyOwnHome woningen in plan Asseliershof in Palenstein Zoetermeer feestelijk gevierd. Toekomstige bewoners hebben samen met wijkwethouder Taco Kuiper van de gemeente Zoetermeer het feestelijke startsein gegeven voor de bouw van de woningen door het slaan van de eerste symbolische palen.