21 Juli Vrijdag
21 °C
 • Project

  Sterrenberg - Overtuin

 • Nieuws
  11 juli 2017

  Woningen in voormalige Ambachtsschool Gouda feestelijk opgeleverd

  Donderdag 6 juli is de transformatie van de voormalige Ambachtsschool aan de Graaf Florisweg in Gouda afgerond en zijn de woningen opgeleverd aan Amvest. In de Ambachtsschool zijn 64 appartementen en 4 eengezinswoningen voor de vrije huursector gerealiseerd. Op 7 juli vond de feestelijke opening van De Ambachtsschool plaats in bijzijn van betrokkenen en de huurders. Wethouder Daphne Bergman van de gemeente Gouda verrichtte de officiële handeling.    

 • Project

  Amsterdam - Stedelijk Museum

 • Nieuws
  6 juli 2017

  Nieuwe certificeringen Bébouw Midreth

  Medio maart heeft Bébouw Midreth de her-certificatie voor ISO 9001, ISO 14001 en VCA** met positief resultaat doorstaan en heeft hiermee de certificatie van de drie normen bestendigd. Begin juli ontvingen wij de nieuwe ISO-certificaten (versie 2015) voor kwaliteitszorg en milieu, en het VCA** certificaat voor veiligheid.

 • Project

  Sterrenberg - Overtuin

 • Nieuws
  5 juli 2017

  Bouw 33 woningen Aan de Braassem gestart

  Burgemeester Van der Velde-Menting en wethouder Peters-Adrian van gemeente Kaag & Braassem hebben met het slaan van een eerste symbolische paal, samen met 5 toekomstige bewoners, het startsein gegeven voor de bouw van de eerste 33 woningen. Het gaat om de eerste fase van ‘Aan de Braassem’ in deelgebied OpDreef. In fase 1 OpDreef worden rijwoningen en twee-onder-één kapwoningen gebouwd waarvan een aantal EnergieNota-Nul is. Deze woning wekt grotendeels zelf zijn energie op. Dit zorgt voor bijna geen energielasten.

 • Project

  Amsterdam - Stedelijk Museum

 • Nieuws
  9 juni 2017

  Eerste paal voor 38 energiezuinige sociale huurwoningen Vinkeveld, Vinkeveen

  Op 9 juni hebben woningcorporatie GroenWest en Bébouw Midreth samen met wethouder David Moolenburgh van de gemeente De Ronde Venen het officiële startsein gegeven voor de bouw van 38 sociale huurwoningen in Vinkeveld in Vinkeveen. Gezamenlijk werd het bouwbord op de locatie onthuld.